Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
15. května 2023 16:08
Čas čtení 0:28

Muž v Brně kradl dámské kalhotky. Policii řekl, že mu na ně nezbyly peníze

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Muž v Brně kradl dámské kalhotky. Policii řekl, že mu na ně nezbyly peníze
Zdroj: Unsplash/Max Libertine/volně k užití (ilustrační obrázek)

Když na to nemáš, tak si to vezmi, řekl si dvaatřicetiletý muž na nákupech v jednom hypermarketu v Brně-Bohunicích a ukradl čtvery kalhotky v hodnotě 1200 korun. Lup ale nepronesl, jelikož jej zastavila ochranka.

K celé události došlo minulý týden v pátek, kdy se dvaatřicetiletý zákazník pokusil pronést bez zaplacení dámské spodní prádlo. 

 

„Ostraha však byla ve střehu a neuniklo jí, že zatímco část nákupu dvaatřicetiletý muž u pokladny uhradil, se zbytkem zkusil nepozorovaně proklouznout. Přivolaní strážníci zjistili, že si chtěl odnést čtvery dámské kalhotky v hodnotě bezmála 1200 korun,“uvedl k situaci mluvčí městské policie Jakub Ghanem.

Výmluvou pro krádež měla být údajně finanční situace muže – prý mu už na kalhotky nezbyly peníze. Jak se ale ukázalo, muži zřejmě nevyšly peníze na jiné zboží i v minulosti, jelikož dle záznamů nebyl chycen poprvé.

„Kromě toho, že z prodejny odešel bez nového spodního prádla, dostal od strážníků pokutu výrazně převyšující hodnotu zboží,“ dodal Ghanem.

Domů
Sdílet
Diskuse