Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Radim Šlechta
25. srpna 2023 16:13
Čas čtení 0:30

Nuda v Brně? Nikdy! Žena praštila jinou ženu mopem, řešila to pořádková jednotka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nuda v Brně? Nikdy! Žena praštila jinou ženu mopem, řešila to pořádková jednotka
Zdroj: Městská policie hl. m. Prahy

Incident při úklidu společných prostor museli řešit městští strážníci v Brně. Může z toho být porušení občanského soužití.

Městská policie v Brně se ve čtvrtek zabývala bizarním soubojem na násady. Jednatřicetiletou ženu měla o pět let starší nájemnice napadnout mopem při úklidu společných prostor činžovního domu. Pod okem jí zůstala drobná oděrka a pořádková jednotka předala případ příslušným orgánům.

25. srpna 2023 13:55 Čas čtení 0:57 Česko zasáhnou velmi silné bouřky. Meteorologové varují i před povodněmi Česko zasáhnou velmi silné bouřky. Meteorologové varují i před povodněmi

„Fyzickému ataku údajně předcházela hádka. Následně hlídka oslovila nájemnici, která prováděla úklid chodby. Ta jí řekla, že naopak jí mladší nájemnice vulgárně nadávala a poté ji prý napadla. Násadou od mopu, kterou držela v ruce, se prý jen bránila,“ popisuje případ brněnská městská policie.

Pachatelka měla strážníkům říct, že ji přítel poškozené ženy udeřil do hlavy tak silně, že upadla na kolena. Situace byla podle nich velmi nepřehledná a aktéři tvrdili, že nikomu nic neudělali. Případ městská policie předala úřadům pro podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

Domů
Sdílet
Diskuse