Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Koucká
30. srpna 2023 19:14
Čas čtení 0:48

Kámoš za všechny prachy. Dezinformátora Čermáka hledá policie, jeho kamarád s ním mezitím dává videa na Facebook

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Kámoš za všechny prachy. Dezinformátora Čermáka hledá policie, jeho kamarád s ním mezitím dává videa na Facebook
Zdroj: Profimedia/Miroslav Chaloupka

Dezinformátora Tomáše Čermáka hledá policie, protože minulou středu nenastoupil do vězení. Jeho dezinfo kamarád Pavel Zítko s ním ale v neděli natočil video, které umístil na Facebook.

„Jé, čau, Tomáši. Co tady děláš? To je ale náhoda, ty jo. Já jsem tě dlouho neviděl,“ říká Zítko v úvodu videa, které prý natočil po cestě z Valašska na zapadlé benzinové stanici.


Čermák na videu sedí u stolu, v ruce drží pivo a říká: „Já se připravuju na speciální operaci, ne, vole.“ Zítko se následně doptává, zda má jít o operaci zdravotního rázu, na což Čermák odpovídá: „Já ani nevím, kde jsem a jak jsem se sem dostal. Celej den jsem pil.“

 


Paradoxem je, že Čermák už měl místo popíjení na benzince dávno sedět za mřížemi. Jeho kamarád řekl v době, kdy po něm pátrala policie, že prý o situaci neměl přehled a nevěděl, že rozsudek už je pravomocný. Pro Novinky také uvedl, že o Čermákově současné poloze nic neví a nepomáhá ho ani schovávat. 


„Myslím, že v kauze došlo k mnoha pochybením ze strany soudu. Tomáš byl neprávem odsouzený,“ zdůraznil Zítko. Čermáka také označil za spolubojovníka proti covidovým zločinům. „To nás spojilo,“ dodal.


Čermákovi ale může odsouvání nástupu do výkonu trestu uškodit. Za maření výkonu úředního rozhodnutí mu totiž hrozí ještě další dva roky navíc.

Domů
Sdílet
Diskuse