Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
9. září 2023 v 13:36
Čas čtení 0:40

„Tráva je lepší než chlast.“ Muži ve Zlíně ukradli konopí, s poslední rostlinou si šel opilý postěžovat strážníkům

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
„Tráva je lepší než chlast.“ Muži ve Zlíně ukradli konopí, s poslední rostlinou si šel opilý postěžovat strážníkům
Zdroj: Městská policie Zlín

Muž se rozhodl krádež oznámit přímo policistům, zvolil k tomu poměrně zvláštní způsob.

K podivné situaci došlo ve středu ve Zlíně. Tamní hlídka městské policie spatřila strážníkům dobře známého muže, který procházel kolem služebny s rostlinou konopí přes rameno. Strážníků se nejprve zeptal na možnost ubytování v zařízení pro osoby bez přístřeší. Následně se řeč stočila na rostlinu na jeho rameni.

Muž se s rostlinou rozloučil, několikrát ji i políbil

„Muž rozčíleně uvedl, že měl v okrajové části Zlína políčko, kde pěstoval celkem šest rostlin. Protože mu ale pět z nich už někdo ukradl, sklidil alespoň poslední. Tu měl v úmyslu rozdat, poněvadž jeho slovy je ‚tráva lepší jak chlast, a ať jsou lidi radši zhulení, než ožralí‘,“ informoval o události policejní mluvčí Pavel Janík.

Jak se ale ukázalo, svým moudrem se ve skutečnosti sám neřídil. Orientační vyšetření u něj prokázalo více než 2,5 promile alkoholu. Městská policie následně na místo přivolala státní policii, která si věc převzala k šetření. „Ještě předtím, než šestou rostlinu muž odevzdal, se s ní přátelsky rozloučil. Při tom se s ní pomazlil a několikrát ji políbil,“ doplnil Janík. 

marihuana, konopí
Zdroj: Městská policie Zlín
Domů
Sdílet
Diskuse