Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
15. prosince 2023 v 8:34
Čas čtení 0:43

„Ty zelenej ha**le!“ Politika v Hradci Králové napadl večer útočník, rozšlapal mu pralinky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
„Ty zelenej ha**le!“ Politika v Hradci Králové napadl večer útočník, rozšlapal mu pralinky
Zdroj: Statutární město Hradec Králové / Wikimedia Commons / volně k použití

Člena Strany zelených Martina Hanouska v královéhradeckém kongresovém centru Aldis napadl neznámý muž. Roztrhl mu kabát a rozšlapal pralinky. „Byl to hodně špatný zážitek,“ poznamenal politik.

„Ty zelenej hajzle,“ pokřikoval muž na zastupitele Hradce Králové těsně před fyzickým napadením. Incident se odehrál po výroční akci společnosti Vodovody a kanalizace Hradec Králové. „Obdržel jsem milé pozvání a potkal spoustu příjemných lidí, až to pak přehlušil jeden idiot,“ napsal Hanousek na svém facebooku

Útočník ho chtěl odtlačit pod schody, šťouchal do něj a chtěl ho srazit na zem. „Jsem celej, na rozdíl od kabátu a rozšlapaných pralinek,“ pokračuje na facebooku politik. Muže sice nezná, ale zřejmě šlo o návštěvníka stejného večírku.

„Snažil jsem se ho zklidnit, ale pak tam někdo přiběhl a řekl mu, že jim jede taxík. Byl jsem naprosto v šoku. Volal jsem, ať volají policii, ale lidi kolem asi byli jeho známí. Ptali se mě: ‚Ty chceš volat policii?‘ Tak jsem to nechal, ale zřejmě incident ohlásím,“ sdělil Hanousek pro Novinky. Díky bezpečnostním kamerám, které jsou po kongresovém centru rozmístěné, by dosažení útočníka neměl být velký problém.

„Lidi často nadávají, ale řekl bych, že je teď ve společnosti zvýšená agresivita. Vůbec z toho všeho nemám dobrý pocit, byl to hodně špatný zážitek,“ dodal pro Novinky člen Strany zelených.

Domů
Sdílet
Diskuse