Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
27. prosince 2023 13:51
Čas čtení 0:42

Hokejový kolaps se Slovenskem provázely technické potíže. Organizátoři i Česká televize slibují nápravu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hokejový kolaps se Slovenskem provázely technické potíže. Organizátoři i Česká televize slibují nápravu
Zdroj: Getty Images

Přenos zápasu mezi Českem a Slovenskem na hokejovém mistrovství světa do 20 let provázely technické potíže. Divákům vypadával signál, obraz se trhal. Komentátor Robert Záruba hokejové fanoušky uklidňuje.

Během přenosu docházelo k překrývání českého komentáře s anglickým a k trhání obrazu. Během druhé třetiny navíc nefungovala časomíra signalizující přehled o čase na ledě či zbývající čas hry v oslabení.

27. prosince 2023 9:02 Čas čtení 0:44 Velká voda v Česku ustupuje. Nejvyšší povodňový stupeň stále platí na devíti místech Velká voda v Česku ustupuje. Nejvyšší povodňový stupeň stále platí na devíti místech

Podle Záruby postihl technický výpadek několik zemí. Česká televize podle něj situaci řeší a čeká na garanci od TSN, že se středeční přenos duelu mezi Českem a Norskem uskuteční bez problémů. 

Záruba se podle serveru Sport.cz snažil divákům již během úterního zápasu vysvětlit, že chyby v kvalitě přenosu nezpůsobila česká strana. Problém podle něj údajně vznikal vkládáním grafiky do signálu.

Český tým nenastoupil do turnaje podle očekávání a kromě ostudné prohry se Slovenskem navíc přišel i o obránce Adama Jiříčka.

Zápas Norsko–⁠Česko vypukne v 17:00 na ČT Sport a ČT Sport plus.

Domů
Sdílet
Diskuse