Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
17. ledna 2024 v 15:03
Čas čtení 0:39

Čechy trápila otrava cuketou i tvrdé paty. Seznam zveřejnil nejvyhledávanější pojmy minulého roku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Čechy trápila otrava cuketou i tvrdé paty. Seznam zveřejnil nejvyhledávanější pojmy minulého roku
Zdroj: Seznam / propagační materiál

Otrava cuketou, bruska na paty, svatba Agáty Hanychové i rybářské potřeby. To vše dostalo titul Skokana českého internetu, který pravidelně uděluje Seznam.cz.

V žebříčku zveřejňuje výrazy, které lidé vyhledávali významně více než v předchozím měsíci či roce. Odrážejí tak zájem o aktuální témata, mediální kauzy nebo události.

Češi se v roce 2023 zajímali především o tuzemské i zahraniční dění, jako střelbu na filozofické fakultě v Praze, válku v Izraeli a hlasování o nedůvěře vládě, dále o kulturní a sportovní události, v čele s Mistrovstvím světa v ledním hokeji a novými seriály, filmy a pořady, jako jsou Česko Slovensko má talent nebo StarDance.

17. ledna 2024 v 11:52 Čas čtení 0:52 Podvodníci z Tinderu řádí i v Česku. Jeden takový míří za mříže Podvodníci z Tinderu řádí i v Česku. Jeden takový míří za mříže

Kromě vyhledávání toho nejdůležitějšího se však do žebříčku dostala i poněkud nečekaná témata. Mezi ta nejvyhledávanější Seznam zařadil například otravu cuketou, e-shop s rybářskými potřebami Parys.cz nebo žvýkací tablety pro psy Frontpro.

I měsíční skokani v jednotlivých krajích přinesli občas komické výsledky. Ve Středočeském kraji se lidé sháněli po brusce na paty, v Jihomoravském se zajímali o svatbu Agáty Hanychové. V Libereckém kraji deváté místo obsadilo heslo „udíme doma“ a příčku za ním ozon. V několika krajích se do deseti nejvyhledávanějších dostaly i išelské dortíčky.

Domů
Sdílet
Diskuse