Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Karolína Fejtová
31. ledna 2024 8:45
Čas čtení 0:35

Meteorologové varují před ledovkou skoro ve všech krajích, výstraha mine pouze pár míst Česka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Meteorologové varují před ledovkou skoro ve všech krajích, výstraha mine pouze pár míst Česka
Zdroj: TASR - Michal Svítok

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) varuje před tvorbou slabé ledovky při mrznoucím dešti. Objeví se na většině území Česka.

Meteorologové vydali výstrahu před ledovkou, která platí do středečních 11 hodin ráno. Upozorňují na nebezpečí úrazu při uklouznutí a problémy v dopravě. „Při pohybu venku je třeba chodit velmi opatrně, starší nebo méně mobilní lidé by měli omezit vycházení ven. Řidičům se doporučuje sledovat dopravní zpravodajství a jezdit velmi opatrně,“ uvádí ČHMÚ.

30. ledna 2024 14:35 Čas čtení 1:01 Česká banka spouští novou spořicí službu, v pilotním provozu uspořila klientům 58 milionů Česká banka spouští novou spořicí službu, v pilotním provozu uspořila klientům 58 milionů

Výstraha mine pouze pár míst Česka. Opatrní by měli být hlavně obyvatelé Prahy, Středočeského, Jihočeského, Pardubického, Plzeňského, Karlovarského, Královéhradeckého kraje a Vysočiny. Ledovka se vyskytne i na většině území Libereckého, Ústeckého, Olomouckého a Jihomoravského kraje nebo na západu Moravskoslezského kraje.

Domů
Sdílet
Diskuse