Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Adam Tichý
8. února 2024 7:30
Čas čtení 1:28

Tyhle banky ohlásily nové akce. Slibují peníze navíc, poukazy za desetitisíce korun nebo lístky do kina

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tyhle banky ohlásily nové akce. Slibují peníze navíc, poukazy za desetitisíce korun nebo lístky do kina
Zdroj: Pixabay/volně k užití

Několik českých bank plánuje rozdávat odměny za aktivní využívání služeb či sjednání nových účtů. Některé odměny získá každý při splnění podmínek, u jiných bude rozhodovat los.

Rozhoduješ se, která banka je pro tebe nejlepší, nebo přemýšlíš, že bys přešel*přešla k jiné? Server Peníze.cz připravil přehled, který mapuje nové akce některých bank. Odměny ale můžeš dosáhnout, i když novou banku nehledáš. Některé banky mají akce i pro stávající klientelu.

6. února 2024 13:30 Čas čtení 0:32 Českem se šíří další podvodné SMS zprávy. Takhle je rozeznáš Českem se šíří další podvodné SMS zprávy. Takhle je rozeznáš

Raiffeisenbank

Raiffeisenbank pokračuje v akci z minulého roku – novým klientům a klientkám s běžným účtem nabízí až 3000 korun vyplacených za půl roku. Stačí, když alespoň třikrát do měsíce použijí kreditní či debetní kartu při placení – za každý ze šesti měsíců jim banka pošle 500 korun.

Raiffeisenbank láká ještě na jednu akci, která má podpořit zájem o tzv. platby na kontakt. Do akce se mohou zapojit jak stávající, tak nová klientela banky. Základní podmínkou je přihlásit se během února do soutěže prostřednictvím mobilního bankovnictví. Výherci této akce se budou losovat – sto vylosovaných klientů získá 1000 korun.

Creditas 

Novou akci hlásí i banka Creditas. V ní se hraje o deset cen, z nichž hlavní cena je 100 tisíc korun. Na druhém místě mohou lidé vyhrát poukaz na zážitkový pobyt v hodnotě 50 tisíc. Dále poukaz na nákup sportovního vybavení v hodnotě 25 tisíc (3. místo) a poukazy na nákup zboží v Alza.cz v hodnotě 10 tisíc (4. až 10. místo).

Podmínkou účasti v této soutěži je registrace na webu banky Creditas a platba osobní kartou alespoň pětkrát měsíčně, a to vždy přinejmenším 500 korun.

ČSOB

ČSOB odmění nové klienty*klientky, kteří si do konce února sjednají běžný účet Plus Konto. Dostanou 1500 korun, když se po aktivaci účtu alespoň jednou přihlásí do mobilní aplikace ČSOB Smart a ve třech po sobě jdoucích měsících zaplatí aspoň pětkrát kartou – za každý měsíc jim banka pošle 500 korun. ČSOB zároveň nové klientele nabízí pojištění ztráty nebo krádeže karty a pojištění internetových rizik na jeden rok zdarma, pokud si je sjednají přes aplikaci.

UniCredit

Odměny bude rozdávat i banka UniCredit. Ta ale nebude nově příchozím dávat peníze, ale lístky do kina – konkrétně do sítě multikin CineStar. Zájemci a zájemkyně musí splnit dvě podmínky: zadat při online založení účtu promo kód CineStar24 a aspoň třikrát měsíčně zaplatit kartou. Akce bude trvat šest měsíců a za každý měsíc, v němž bude podmínka tří plateb splněna, dá banka dvě vstupenky na libovolný 2D film ve zmíněné síti kin.

Domů
Sdílet
Diskuse