Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Tyhle banky ohlásily nové akce. Slibují peníze navíc, poukazy za desetitisíce korun nebo lístky do kina

ČSOB

ČSOB odmění nové klienty*klientky, kteří si do konce února sjednají běžný účet Plus Konto. Dostanou 1500 korun, když se po aktivaci účtu alespoň jednou přihlásí do mobilní aplikace ČSOB Smart a ve třech po sobě jdoucích měsících zaplatí aspoň pětkrát kartou – za každý měsíc jim banka pošle 500 korun. ČSOB zároveň nové klientele nabízí pojištění ztráty nebo krádeže karty a pojištění internetových rizik na jeden rok zdarma, pokud si je sjednají přes aplikaci.

UniCredit

Odměny bude rozdávat i banka UniCredit. Ta ale nebude nově příchozím dávat peníze, ale lístky do kina – konkrétně do sítě multikin CineStar. Zájemci a zájemkyně musí splnit dvě podmínky: zadat při online založení účtu promo kód CineStar24 a aspoň třikrát měsíčně zaplatit kartou. Akce bude trvat šest měsíců a za každý měsíc, v němž bude podmínka tří plateb splněna, dá banka dvě vstupenky na libovolný 2D film ve zmíněné síti kin.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse