Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eva Thonhauserová
11. února 2024 7:30
Čas čtení 0:32

WhatsApp chystá obrovskou novinku. Uživatelé začnou pozorovat změnu již za pár týdnů

Kategorie:
Uložit Uložené

V nejbližších týdnech se v aplikaci objeví nová možnost doručení a odeslání pošty.

Oblíbená komunikační aplikace WhatsApp umožní uživatelům od března posílat zprávy i do jiných aplikací, aniž by měla druhá strana nainstalovaný WhatsApp. Uživatelé, kteří WhatsApp nemají, budou moci přesto přijmout zprávy od lidí využívajících WhatsApp.

List The Sun informuje, že WhatsApp by měl být „interoperabilní“, což znamená, že by měl umět zprostředkovat komunikaci i s jinými aplikacemi sloužícími k posílání zpráv. Má se tak dosáhnout vzájemné součinnosti komunikačních aplikací.

Pracovali na tom více než rok

Uživatelé WhatsAppu by měli očekávat, že v nejbližších týdnech se v aplikaci objeví nová možnost doručení pošty. Společnost pracovala na svém plánu interoperability více než rok.

Novinka je reakcí na pravidla Evropské unie, která přijala zákon o digitálních trzích. Nově přijatý zákon se týká všech aplikací pro odesílání zpráv včetně iMessage, Telegramu, Google Messages i Signalu. Nový zákon má vstoupit v platnost v březnu.

WhatsApp.
WhatsApp. Zdroj: Pexels/voľne na použitie
Domů
Sdílet
Diskuse