Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
28. dubna 2024 14:14
Čas čtení 0:33

Předpověď počasí: Česko čeká ochutnávka léta, teploty silně stoupnou

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Česko čeká ochutnávka léta, teploty silně stoupnou
Zdroj: Getty Images/Oli Scarff

Proudit k nám bude teplý proud od jihu. Meteorologové tak očekávají příjemné oteplení. Ke konci týdne nás však může zaskočit déšť.

V pondělí budou teploty podobné jako v neděli, přičemž stoupnou až na 25 stupňů. Vát bude spíše slabý proměnlivý vítr. V důsledku sucha však vydali meteorologové na pondělní den výstrahu před požáry, která platí pro většinu Jihomoravského kraje, část Vysočiny a Jihočeského kraje. 

28. dubna 2024 9:33 Čas čtení 0:43 V Česku je znovu saharský prach. Jak ovlivní teploty? V Česku je znovu saharský prach. Jak ovlivní teploty?

V úterý očekáváme polojasno až jasno. Noční teploty mohou dosáhnout až 15 stupňů, přes den meteorologové dokonce slibují letních 27 stupňů Celsia.

Ve středu bude opět spíše polojasno, neočekáváme však velké ochlazení. Teploty by se měly držet okolo 25 stupňů. Místy očekáváme čerstvý jihovýchodní vítr s nárazy až 15 metrů za sekundu. Ve čtvrtek nás mohou zaskočit přeháňky a bouřky. Denní teploty se však udrží nad hranicí 20 stupňů Celsia.

V pátek a přes víkend bude spíše oblačno, objevit by se opět mohly přeháňky a bouřky. Teploty by se měly pohybovat mezi 17 až 22 stupni.

Domů
Sdílet
Diskuse