Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
včera 5. května 2024 8:37
Čas čtení 0:26

VIDEO: Propagandistický hit Kim Čong-una trenduje na Tiktoku. Gen Z tančí do chytlavé melodie

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Propagandistický hit Kim Čong-una trenduje na Tiktoku. Gen Z tančí do chytlavé melodie
Zdroj: KCNA

Na píseň o Kimovi tančí celý Západ.

Nová propagandistická píseň Severní Koreje je virální na Tiktoku. Píseň, která popisuje diktátora Kim Čong-una jako srdečného a přátelského, zaujala generaci Z. Ta neváhala využít chytlavou melodii a na novou píseň vymyslela celou choreografii.

Diktátor se touto písní připojil k Taylor Swift, Billie Eillish či aktuálně dalšímu velkému tanečnímu trendu Barbaras Rhaberberbar. 

Interpreti ve videu zpívají oslavné ódy na Kim Čong-una. Miliony Severokorejců a Severokorejek však žijí ve zchátralých domech s omezeným přístupem ke zdravotní péči a bez svobody pohybu a projevu. Podle Organizace OSN pro výživu a zemědělství byla v roce 2022 polovina obyvatel země podvyživená.

@termsandconditionns Han juan KIM JONG UNNN🗣️🔥🕺#kimjongun#northkorea🇰🇵#dance#northkoreasong#fire#lit♬ original sound - The News Movement
Domů
Sdílet
Diskuse