Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
17. května 2024 v 8:42
Čas čtení 0:42

Velká posila z NHL je k mání. Šance na příjezd českého útočníka je velká

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Velká posila z NHL je k mání. Šance na příjezd českého útočníka je velká
Zdroj: Getty Images

Pro český národní tým je k mání posila z NHL. Nečekaný zvrat v zápase Carolina – New York Rangers skončil prohrou Hurricanes. Útočníkovi Martinu Nečasovi tak skončila sezona.

Hokejisté Caroliny v šestém zápase semifinále Východní konference ještě ve dvou třetinách vedli 3:1. První gól Hurricanes pak dokonce vstřelil český útočník Martin Nečas. V posledních dvaceti minutách však dostali čtyři branky a prosadit se už nedokázali. Rangers po dvou letech postoupili do finále Východní konference. Hattrickem obrat řídil Chris Kreider. Vítěznou branku americký útočník vstřelil v čase 55:41.

17. května 2024 v 6:50 Čas čtení 1:04 Mezinárodní den proti homofobii, bifobii, intersexfobii a transfobii. Proč je třeba jej připomínat? Mezinárodní den proti homofobii, bifobii, intersexfobii a transfobii. Proč je třeba jej připomínat?

Martinu Nečasovi a celému týmu Caroliny tak končí sezona a český národní tým dostává možnost povolat ho na domácí šampionát. Nutno dodat, že podle dostupných informací měl Nečas před šampionátem vyjádřit trenérům zájem do Prahy přijet, nicméně v NHL zůstává bez smlouvy a je otázkou, jak je na tom zdravotně. I tak však většina hokejových expertů předpokládá, že se hráč k národnímu týmu na MS světa nakonec připojí.

Možnosti účastnit se pražského mistrovství se naopak vzdálil Filip Hronek, jehož Vancouver porazil Edmonton 3:2 a v sérii se ujal vedení 3:2 na zápasy. Dnes v noci na sobotu se pak odehraje šestý duel mezi Bostonem a Floridou, kde se bude rozhodovat o osudu Davida Pastrňáka, Pavla Zachy a Jakuba Lauka.

Domů
Sdílet
Diskuse