Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
29. června 2024 v 10:33
Čas čtení 1:02

VIDEO: KVIFF má zbrusu novou znělku! V hlavní roli zazářil držitel Oscara

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Nová znělka Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary byla uvedena na pátečním slavnostním zahájení. Do hlavní role byl obsazen herec Benicio del Toro.

Benicia del Tora mohou diváci znát ze známých filmových sérií jako Star Wars či Avengers. Proslavil se však již mnohem dříve, a to především rolemi ve filmech jako Traffic či 21 gramů. Za první z nich získal sošku Oscara za nejlepší mužský výkon ve vedlejší roli, druhý ze jmenovaných filmů mu přinesl nominaci.

28. června 2024 v 8:00 Čas čtení 4:35 How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok How to kviff. Tipy, jak se dostat na filmy a kam na pivo i levné jídlo, od lidí, kteří jezdí do Varů každý rok

Režie se tradičně ujal Ivan Zachariáš, který společně s Martinem Krejčím tvoří znělky již od roku 2008. V minulosti se v nich objevily české i zahraniční filmové hvězdy, jako například Johnny Depp, Mel Gibson, Jiří Menzel nebo Miloš Forman. Celý archiv je dostupný na serveru KVIFF.TV.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený KVIFF.TV (@kvifftv)

V letošní znělce se herec původem z Portorika prochází po vlakovém nádraží. „Další den, další město. Další únik,“ zazní hned na začátku. Benicio dle Toro tak v minifilmu znázorňuje unaveného cestovatele, herce, který je již vyčerpaný z přejíždění z jednoho festivalu na druhý. V klipu se objeví i Karlovarské oplatky a Cena prezidenta MFF Karlovy Vary, kterou herec získal v roce 2022.

Anketa:
Jak se ti nová znělka líbí?
Super!
Ujde to.
Moc se mi nelíbí.
Super!
100 %
Ujde to.
0 %
Moc se mi nelíbí.
0 %

58. mezinárodní filmový festival Karlovy Vary se koná od 28. června do 6. července. Jedná se o největší filmový festival v České republice, každoročně představí více než stovku oceňovaných celovečerních filmů.

25. června 2024 v 16:00 Čas čtení 7:17 Na co vyrazit ve Varech do kina: 12 nejlepších filmů, které letos musíš vidět Na co vyrazit ve Varech do kina: 12 nejlepších filmů, které letos musíš vidět

Potkej filmové hvězdy

A jestli tě zajímají hvězdy, které se letos na festivalu objeví, tady ti oficiální web akce poradí, kde se s nimi můžeš potkat.

Pokud do Varů nejedeš, ale dění tě zajímá, můžeš všechno sledovat i z pohodlí domova. KVIFF TV nabízí živé přenosy stěžejních okamžiků karlovarského festivalu a dalších zajímavých událostí z filmového světa. 

Domů
Sdílet
Diskuse