Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Vondráková
14. července 2024 v 13:25
Čas čtení 0:35

Ženu v nafukovacím kruhu odneslo moře 80 kilometrů od pláže. Zachránili ji po 36 hodinách

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Ženu v nafukovacím kruhu odneslo moře 80 kilometrů od pláže. Zachránili ji po 36 hodinách
Zdroj: Unsplash/Paul Pastourmatzis/volně k užití

Dvacetiletou ženu, která šla s kruhem do moře, našli asi 80 kilometrů od pláže. Je v pořádku a nemusela být ani hospitalizována.

Ne každá návštěva pláže se obejde bez problémů. Vyzkoušela si to i žena z Číny, kterou v pondělí pravděpodobně strhl mořský proud poblíž města Šimoda. S nafukovacím kruhem se vydala do moře, zhruba po půl hodině si prý uvědomila, že není schopná se vrátit.

14. července 2024 v 8:00 Čas čtení 6:26 Příroda, pivo, občas techno. Tohle jsou nejlepší chill spoty v Brně podle místních Příroda, pivo, občas techno. Tohle jsou nejlepší chill spoty v Brně podle místních

Na moři nakonec strávila asi 36 hodin, nejprve ji spatřila posádka nákladní lodi, která poté vysílačkou požádala o pomoc tanker. Dva členové se poté ponořili do vody a ženu zachránili.

„Je dehydratovaná, ale je při vědomí a není v život ohrožujícím stavu. Hospitalizace není nutná,“ uvedla dle serveru CNN pobřežní hlídka. Na vyšetření byla žena převezena do nemocnice ve městě Jokohama.

14. července 2024 v 9:30 Čas čtení 3:33 Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají
Domů
Sdílet
Diskuse