Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Magdalena Trajerová
16. července 2024 v 7:38
Čas čtení 0:24

Auto v Yellowstonu sjelo ze silnice přímo do gejzíru. Pasažéry zachránila náhoda

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Auto v Yellowstonu sjelo ze silnice přímo do gejzíru. Pasažéry zachránila náhoda
Zdroj: Správa národního parku Yellowstone

Příroda má nad člověkem stále navrch, o tom se minulý čtvrtek přesvědčilo pět turistů v Yellowstonském národním parku. Jejich auto z neznámých důvodů sjelo ze silnice a vjelo přímo do gejzíru Semi-Centennial.

Vozidlo zůstalo ponořené do hloubky necelých tří metrů. Všem pasažérům se naštěstí včas podařilo uniknout. S lehkými zraněními byli převezeni sanitkou do nedaleké nemocnice. Měli štěstí, že povrchová voda Semi-Centennial dosahuje teploty jen kolem 40 stupňů Celsia. V době erupce je tato teplota podstatně vyšší.

15. července 2024 v 10:26 Čas čtení 0:29 Nový týden ochlazení nepřinese. Podívej se, jaké počasí nás v týdnu čeká Nový týden ochlazení nepřinese. Podívej se, jaké počasí nás v týdnu čeká
15. července 2024 v 14:43 Čas čtení 0:59 Trpíš v létě vedrem venku i doma? Tohle jsou nejlepší ventilátory, které nezruinují tvou peněženku Trpíš v létě vedrem venku i doma? Tohle jsou nejlepší ventilátory, které nezruinují tvou peněženku
15. července 2024 v 13:05 Čas čtení 0:30 Hokejová bomba léta potvrzena! Červenka bude hrát za Pardubice Hokejová bomba léta potvrzena! Červenka bude hrát za Pardubice

Strážci zákona museli uzavřít oba pruhy silnice na celé dvě hodiny, aby mohli vozidlo z gejzíru vyprostit. Incident se dále vyšetřuje, uvádí tisková zpráva.

Na začátku minulého týdne navíc Správa Yellowstonského národního parku oznámila, že nebezpečí požáru je v rozsáhlé oblasti na vysoké úrovni. Rozdělávání ohně je tak povoleno pouze v již zavedených ohništích v kempech.

Domů
Sdílet
Diskuse