Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
refresher team
15. července 2024 v 14:43
Čas čtení 0:59

Trpíš v létě vedrem venku i doma? Tohle jsou nejlepší ventilátory, které nezruinují tvou peněženku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Sužuje tě úmorné horko, předpověď hlásí další teplý týden a ty by ses chtěl*a doma ochladit? Máme pro tebe tipy na nejlepší ventilátory. Seřadili jsme ti je podle ceny.

Předpověď počasí na nový týden hlásí teploty mezi 25 až 30 stupni. Jestli jsi to ještě neudělal*a, je teď možná ta správná chvíle investovat do domácího ventilátoru.

Do tisíce korun

Sencor SFE 2310WH

ventilátor
Zdroj: Sencor

Sencor SFE 2310WH je malý ventilátor, který ti nebude překážet na psacím stole ani na zemi pod nohama. I přes své malé tělo ale dokáže podat pořádný výkon, který můžeš ovládat dvěma stupni rychlosti. Je tichý a energeticky šetrný.

Cena: 349 korun

15. července 2024 v 13:30 Čas čtení 8:04 Sex v dlouhodobém vztahu nemusí být nuda. „Pokud se stane rutina ze sexu, je rutina i v samotném vztahu,“ říká odbornice Sex v dlouhodobém vztahu nemusí být nuda. „Pokud se stane rutina ze sexu, je rutina i v samotném vztahu,“ říká odbornice

Do dvou tisíc korun

Smart Home STVS 50 A1

ventilátor
Zdroj: Silvercrest

Chytrý sloupový ventilátor značky Silvercrest z Lidlu je nyní zlevněný o 40 procent. Ovládat jde nejen klasicky tlačítky, ale i aplikací v mobilu. Zapojit ho lze i do různých automatizací. Nastavit si můžeš čtyři rychlosti a tři režimy foukání.

Cena: v akci 1199 korun

14. července 2024 v 9:30 Čas čtení 3:33 Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají Diana a David si otevřeli rostlinné řeznictví a teď o nich píšou i v Americe. „Vegani nejedí pořád jenom mrkev,“ říkají

Do pěti tisíc korun

Meaco Fan 1056P

ventilátor
Zdroj: Meacofan

Meaco Fan 1056P není jen obyčejný ventilátor, je to zároveň i cirkulátor. Vzduch v místnosti díky němu efektivně proudí, čímž se zamezuje příliš horkým či chladným místům v pokoji. Je tak vhodný i pro větší prostory. Je zároveň i energeticky šetrný. V úsporném režimu přizpůsobuje své otáčky teplotě v místnosti. Má 12 stupňů regulace rychlosti a nastavitelný časovač.

Cena: 2990 korun

11. července 2024 v 7:00 Čas čtení 5:56 Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel

Do deseti tisíc korun

Dyson AM07

Dyson.
Dyson. Zdroj: Dyson

Designový tvar bez lopatek, vysoký výkon a příjemný proud vzduchu. Vzduch je hnán z elipsovitého prstence, čímž vzniká vlna jemně, ale stabilně proudícího vzduchu. Dyson nemá lopatky, takže se na něj navíc tolik nechytá prach. Jeho předností je mimo jiné i tichost a energetická úspornost.

Cena: 7790 Kč

Domů
Sdílet
Diskuse