Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
22. července 2024 v 15:27
Čas čtení 0:32

Vondroušová kvůli zranění nebude obhajovat stříbro z olympiády

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vondroušová kvůli zranění nebude obhajovat stříbro z olympiády
Zdroj: TASR/AP

Tenistka Markéta Vondroušová kvůli zranění nenastoupí na olympijské hry v Paříži. Kromě možnosti obhajoby stříbra sešlo i ze čtyřhry.

„Je mi to moc líto, ale ze zdravotních důvodů se neúčastním letošních olympijských her v Paříži. Doufala jsem do poslední chvíle, věřila jsem, že by to mohlo jít alespoň v deblu, ale problémy s rukou mě na kurt nepustí. Soustředím se nyní na to, abych byla v pořádku na US Open. Všem českým reprezentantům ve Francii budu držet palce na dálku. Snad brzo na kurtě,“ napsala na své sociální sítě Vondroušová.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Markéta Vondroušová (@marketavondrousova)

Vondroušová měla kromě dvouhry hrát také čtyřhru se svou parťačkou Karolínou Muchovou. I z toho ovšem sešlo, povolat náhradnici již není možné. Olympijské tenisové turnaje v Paříži startují již tuto sobotu.

Pětadvacetiletá tenistka se v současné chvíli může pyšnit 18. místem ve světovém žebříčku. Drží titul loňské vítězky Wimbledonu, před pěti lety se stala finalistkou Roland Garros.

Domů
Sdílet
Diskuse