Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Magdalena Trajerová
13. srpna 2024 v 8:31
Čas čtení 0:58

Hranatý burger dorazí i do Česka. Další známý fastfood otevře své brány

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Hranatý burger dorazí i do Česka. Další známý fastfood otevře své brány
Zdroj: Instagram/ @wendysuk

Fastfoodový řetězec Wendy's plánuje příští rok otevřít pobočky v Česku. Nyní hledá odběratele licence.

Americký řetězec nyní působí v Evropě pouze ve Velké Británii. Během následujícího desetiletí chce ale Wendy's otevřít po Evropě další stovky poboček. Česko zařadil mezi první země, kam chce v následujících letech své služby rozšířit. Kdy se tak stane ale ještě není jasné. V současné chvíli hledá společnost odběratele licence (neboli franšízanty) pro provozování zdejších restaurací. Cílem je zahájit prodej v roce 2025.

15. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 8:55 Tereza měří 117 centimetrů. Na vaření potřebuje stoličku a nechce nízkého kluka: „Neříkejte mi trpaslice, ale paleček“ Tereza měří 117 centimetrů. Na vaření potřebuje stoličku a nechce nízkého kluka: „Neříkejte mi trpaslice, ale paleček“

Ikonický hranatý burger bude zřejmě k dostání nejen v Praze. „Chceme pobočky otevírat tam, kde lidé žijí, užívají si a pracují,“ říká pro E15 ředitel Wendy's pro Evropu Michael Clarke. Řetězec chce podle jeho slov cílit i na menší města.

V nabídce nebude chybět známý čtvercový burger, hranolky a mléčné shaky Frosty. Menu ale údajně bude přizpůsobeno i pro lokální potřeby. „V našem centru v Columbusu v americkém státě Ohio máme skvělý kulinářský tým, který je nadšený z toho, že může spolupracovat s místními pobočkami a vytvářet menu, které bude vyhovovat specifikům dané země,“ uvedl Clarke.

16. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 3:48 Vysvětlujeme kauzu Mr. Beast. Nejsledovanější youtuber čelí obviněním z velkých podvodů a dokonce i týrání Vysvětlujeme kauzu Mr. Beast. Nejsledovanější youtuber čelí obviněním z velkých podvodů a dokonce i týrání
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený LONELY GHOST ™ (@lonelyghost)

S rozvážením chce Wendy's ale ještě chvíli počkat. Nejprve se chce zaměřit na správný chod restaurací a dovážka je podle nich až druhý krok. V budoucnu ji ale plánují.

V Česku se teď novým pobočkám fastfoodu daří. Loni v listopadu otevřel svou první restauraci na Václavském náměstí řetězec Popeyes. Ten se zaměřuje na jídla s kuřecím masem ve stylu americké louisiánské kuchyně. V nově zrekonstruovaném obchodním domě Máj pak brzy otevře i americký fastfood Five Guys.

15. srpna 2024 v 18:00 Čas čtení 4:05 Nejlepší novinky na streamu: blíží se legendární Ztraceni, zlý Elvis a nejlepší horor dekády Nejlepší novinky na streamu: blíží se legendární Ztraceni, zlý Elvis a nejlepší horor dekády
Domů
Sdílet
Diskuse