Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ondřej Jarůšek ČTK
1. září 2024 v 17:20
Čas čtení 1:01

Tuningový sraz v Praze: Řidič jel rychlostí 190 km/h, další muž oslňoval vrtulník laserem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tuningový sraz v Praze: Řidič jel rychlostí 190 km/h, další muž oslňoval vrtulník laserem
Zdroj: Unsplash/Christian Wiediger/volně k užití (ilustrační foto)

Policie v souvislosti se sobotním tuningovým srazem aut v Praze zadržela muže, který laserem oslňoval policejní vrtulník. Hrozí mu až osm let vězení.

Policisté kolem srazu, který začal i skončil v Čestlicích, zaznamenali téměř 20 přestupků. ČTK to řekl mluvčí pražské policie Richard Hrdina. Srazu se podle informací ČTK účastnila víc než stovka aut. V hlavním městě i ve Středočeském kraji na ně dohlížely desítky pražských policistů a pomáhal i vrtulník.

20. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 6:11 Sofie je kolotočářka: „Jezdíme devíti náklaďáky, balí mě chlípní podnapilí muži a ano, uklízíme i zvratky“ Sofie je kolotočářka: „Jezdíme devíti náklaďáky, balí mě chlípní podnapilí muži a ano, uklízíme i zvratky“
19. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 6:19 Problémy se srdcem zabijí víc lidí než rakovina. Dodržuj těchto 7 jednoduchých zásad a prodloužíš si život i o 20 let Problémy se srdcem zabijí víc lidí než rakovina. Dodržuj těchto 7 jednoduchých zásad a prodloužíš si život i o 20 let
15. srpna 2024 v 7:00 Čas čtení 8:55 Tereza měří 117 centimetrů. Na vaření potřebuje stoličku a nechce nízkého kluka: „Neříkejte mi trpaslice, ale paleček“ Tereza měří 117 centimetrů. Na vaření potřebuje stoličku a nechce nízkého kluka: „Neříkejte mi trpaslice, ale paleček“

„Policejní vrtulník byl při návratu na základnu oslněn z oblasti Prahy 5 zeleným laserem a v souvislosti s tím byl policisty ze Zličína zadržen muž ročník 1982, který je podezřelý z trestného činu obecné ohrožení, za což mu hrozí až osmiletý pobyt za mřížemi,“ napsala policie na síti X.

Téměř 20 přestupků, kterými se policie zabývá, souviselo s překročením rychlosti a technickým stavem vozidel. „Byl zajištěn jeden pilot dronu, který létal nad parkovištěm s účastníky a dopustil se tak přestupku na úseku civilního letectví,“ uvedla policie. V sobotu oznámila, že jednomu z řidičů zadržela řidičský průkaz, protože jel po dálnici rychlostí přes 190 kilometrů v hodině. Dálniční limit je přitom 130 km/h.

Sraz začal v sobotu kolem 19:00 v Čestlicích, odkud se podle Hrdiny jeho účastníci přesunuli nejdříve na Strahov a potom na Prosek. Nakonec zamířili zpátky do Čestlic, odkud se kolem 23:30 rozjížděli pryč.

Domů
Sdílet
Diskuse