Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Čteš článek:
Tohle je šest nejhorších chyb při spánku. Nepracuj v posteli a pozor na přejídání

3. Neuvolnění se

Lidé často nevěnují dostatek času relaxaci a uvolnění před spaním. Někdo má tendenci ještě dohánět resty z práce, jiný si chce zacvičit, další jde ven za zábavou, a poté co skončí z jednou z těchto aktivit, jde rovnou do postele.
 
Na konci dne by si však člověk měl dát aspoň 30 až 60 minut na to, aby si odpočinul a udělal něco neproduktivního, než se uchýlí ke spánku.

11. září 2024 v 16:02 Čas čtení 0:40 Australský hokejista dostal roční zákaz činnosti kvůli nákupu kokainu na olympiádě Australský hokejista dostal roční zákaz činnosti kvůli nákupu kokainu na olympiádě

4. Časté odpočívání

Pokud si během dne jdeš dát takzvaný nap neboli si jdeš schrupnout, je dost pravděpodobné, že se ti večer nepodaří usnout. Jestliže to je jen chvilka třeba půl hodiny, proč ne, lehký spánek ti dodá energii, kterou potřebuješ. Pokud ale spíš několik hodin, večer nejspíš nezamhouříš oči.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse