Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
Radoslava Juračková
dnes 23. září 2024 v 13:38
Čas čtení 0:35

Letadlo plné turistů muselo být nouzově evakuováno. Jednomu z cestujících explodovala e-cigareta

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Letadlo plné turistů muselo být nouzově evakuováno. Jednomu z cestujících explodovala e-cigareta
Zdroj: Pixabay∕advisor117/volně k užití

236 cestujících muselo letadlo okamžitě opustit. Na palubě zavládla panika.

Turisty cestující letadlem z Kréty do Londýna překvapila nečekaná evakuace. Krátce před přistáním uslyšeli praskání a ucítili kouř. Podle deníku Independent zavládla v letadle panika, protože cestující si mysleli, že jde o výbuch bomby. Ve skutečnosti však jednomu z cestujících explodovala e-cigareta. K incidentu došlo v letadle Airbus A321 společnosti EasyJet.

23. září 2024 v 10:31 Čas čtení 0:28 Ke vstupu do Velké Británie budeš brzy potřebovat nové povolení. Zaplatíš za něj pár stovek Ke vstupu do Velké Británie budeš brzy potřebovat nové povolení. Zaplatíš za něj pár stovek

Podle úřadů došlo k výbuchu v tašce jednoho z cestujících. Způsobila ji elektronická cigareta, která se nacházela v těsné blízkosti powerbanky.

Kvůli výbuchu bylo všech 236 cestujících evakuováno z letadla na nafukovacích skluzavkách. Podle dostupných informací nebyl nikdo zraněn. Ti, kteří byli na palubě letadla, popisují situaci pro Storyful jako stresující a dramatickou. Jedna žena údajně začala pobíhat uličkou s taškou, ze které vycházel kouř.

@nypost

Dramatická videa ukazují, jak se cestující letadla snaží uniknout po nouzových skluzavkách poté, co v příruční tašce explodovala dýmovnice. Více se dozvíte na odkazu v našem bio.

Originální zvuk - New York Post | Zprávy

Domů
Sdílet
Diskuse