Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
ČTK
dnes 7. října 2024 v 16:24
Čas čtení 0:31

Pád člověka zastavil na několik hodin provoz metra B. Dotyčný nehodu nepřežil

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Pád člověka do kolejiště ve stanici Smíchovské nádraží dnes odpoledne přerušil na zhruba dvě hodiny provoz metra linky B mezi stanicemi Nové Butovice a Florenc.

Ve zbylých úsecích dotčené linky B, tedy mezi stanicemi Zličín – Nové Butovice a Florenc – Černý Most, byl provoz zachován. Vyplývá to z informací na webu pražského dopravního podniku a vyjádření hasičů na síti X. Mluvčí záchranářů Jana Poštová ČTK řekla, že zhruba pětatřicetiletý muž pád nepřežil.

„Společně s kolegy pražského dopravního podniku zasahujeme ve stanici metra Smíchovské nádraží u osoby pod soupravou metra. Provoz je zastaven,“ napsali hasiči kolem 13:00, kdy se událost stala.

Záchranáři vyslali k nehodě inspektora a záchrannou lékařskou posádku. „Muž bohužel ale utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel,“ uvedla Poštová. V 15:16 byl provoz metra obnoven, uvedl dopravní podnik na svém webu.

Domů
Sdílet
Diskuse