Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Anna Vondráková
dnes 11. října 2024 v 12:49
Čas čtení 0:56

Chceš dračí vejce nebo Železný trůn? Předměty ze slavného seriálu jdou do aukce!

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Chceš dračí vejce nebo Železný trůn? Předměty ze slavného seriálu jdou do aukce!
Zdroj: HBO

Na aukci se podílí americká síň Heritage Auctions ve spolupráci se studiem HBO. Přes 900 položek bude k dispozici ke koupi od 10. do 12. října.

Ačkoliv ceny některých předmětů začínají na desítkách tisíc dolarů, lze najít i položky, které fanoušci koupí i za „pouhých“ 500 dolarů (asi 11 500 korun). Mezi levnější předměty, které lze pořídit, patří například jednodušší zbraně či svlečené tváře, které v seriálu používala Arya Stark.

11. října 2024 v 11:30 Čas čtení 1:39 Dezinformace o hurikánech na Floridě zaplavily internet. Kromě Trumpa je šířila i umělá inteligence Dezinformace o hurikánech na Floridě zaplavily internet. Kromě Trumpa je šířila i umělá inteligence

„V této aukci je pro každého něco. Pokud jste fanoušek, tak se mrkněte, protože vás to možná bude pokoušet,“ láká v reportáži Seznam Zpráv k návštěvě Joe Maddalena, viceprezident Heritage Auctions.

Ke koupi jsou v aukci samozřejmě i kostýmy ze seriálu. V nabídce nechybí například šaty Daenerys Targaryen ani Cersei Lannister. Z šatníku každé z těchto postav jich je k dispozici 12.

18. června 2024 v 8:00 Čas čtení 7:26 Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny
16. srpna 2024 v 12:32 Čas čtení 1:15 „Byli jsme všichni zatraceně unavení.“ Kit Harrington prozradil, co si myslí o konci Hry o trůny „Byli jsme všichni zatraceně unavení.“ Kit Harrington prozradil, co si myslí o konci Hry o trůny
31. března 2024 v 17:08 Čas čtení 0:35 Tyto postavy všichni nenáviděli. Tvůrci Hry o trůny prozradili, jaká úmrtí v seriálu si užili nejvíce Tyto postavy všichni nenáviděli. Tvůrci Hry o trůny prozradili, jaká úmrtí v seriálu si užili nejvíce

„Ve spolupráci s HBO nás napadlo, že bychom mohli dát fanouškům po celém světě příležitost znovu se spojit se svým oblíbeným seriálem a vlastnit něco od Jona Snowa, Daenerys, Cersei nebo Tyriona. Mít aukci posvěcenou studiem, kde věci pocházejí přímo z archivu... to je opravdu jedinečná příležitost,“ dodal Joe Maddalena.

Nejdražší jsou v aukci momentálně hned dvě položky. Za Železný trůn a meč Jona Snowa Longclaw (Dlouhý dráp) jsou fanoušci schopni dát neuvěřitelných 41 tisíc dolarů (948 223 korun). Aukce však ještě není u konce a konečná částka může ještě stoupat. Za kolik se nakonec prodá, se dozvíme až v sobotu. 

Domů
Sdílet
Diskuse