Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Florián Meričko
9. května 2023 17:00
Čas čtení 0:41

Je rozhodnuto? Messi prý přijme pohádkový plat 400 milionů ročně a přestoupí do exotiky jako Ronaldo, tvrdí známá agentura

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Je rozhodnuto? Messi prý přijme pohádkový plat 400 milionů ročně a přestoupí do exotiky jako Ronaldo, tvrdí známá agentura
Zdroj: Getty Images

Podle informací agentury AFP se argentinský fotbalista dohodl na smlouvě s klubem ze Saúdské Arábie.

Lionel Messi zřejmě bude následovat kroky dlouholetého rivala Cristiana Ronalda. Podle informací agentury AFP se argentinský fotbalista dohodl na smlouvě se saúdskoarabským klubem Al-Hilal. Vyplývá to z příspěvku, který agentura zveřejnila na sociální síti Twitter.

„Argentinská superhvězda Lionel Messi bude další sezónu hrát v Saúdské Arábii v rámci ‚obrovské‘ dohody, uvedl zdroj, který se zabývá jednáními,“ přiblížila agentura.

9. května 2023 14:09 Čas čtení 1:02 Mark Zuckerberg šokoval překvapivým úspěchem. Bojoval na turnaji v džiu-džitsu a vyhrál medaile Mark Zuckerberg šokoval překvapivým úspěchem. Bojoval na turnaji v džiu-džitsu a vyhrál medaile

Podle zdroje blízkého saúdskoarabskému klubu, se kterým agentura komunikovala, jde o hotovou věc. Na oficiální potvrzení se však stále čeká. Messiho jméno se v uplynulých týdnech skloňovalo v souvislosti s návratem do Španělska. Nejnovější informace však naznačují, že se do milované Barcelony nevrátí.

Lionel Messi je aktuálně hráčem francouzského Paris Saint-Germain, kam přestoupil ještě v roce 2021. Britský deník Telegraph tvrdí, že by po přestupu do Saúdské Arábie mohl vydělávat až 400 milionů amerických dolarů ročně.

Fotbalový reportér Fabrizio Romano však na Facebooku zveřejnil příspěvek, ve kterém vyvrací tvrzení, že by došlo k dohodě mezi Messim a saúdskoarabským klubem. Podle oficiálního prohlášení Messiho otce a poradce se argentinský fotbalista definitivně rozhodne až po ukončení sezóny.

Lionel Messi
Zdroj: TASR/AP/AP Photo/Manu Fernandez
Domů
Sdílet
Diskuse