Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Tereza Šnajdrová
13. května 2023 11:22
Čas čtení 0:44

Kdy se na led postaví česká hokejová reprezentace? Přinášíme ti program MS v hokeji 2023

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Kdy se na led postaví česká hokejová reprezentace? Přinášíme ti program MS v hokeji 2023
Zdroj: FOTO TASR - Martin Baumann

Česko má za sebou první zápas letošního mistrovství světa v hokeji, ve kterém se utkalo se sousedním Slovenskem. Kdy si znovu Češi zahrají?

V pátek 12. května odstartoval 87. ročník hokejového mistrovství světa, které hostí hned dvě země. Skupina A hraje ve finském Tampere a skupina B, jejíž součástí jsou i čeští reprezentanti, startuje v lotyšské Rize. Česko se poprvé na led postavilo hned v pátek, kdy porazilo Slovensko 3:2, a v neděli ho čeká další zápas. Přinášíme ti kompletní přehled zápasů, v nichž se na led postaví česká hokejová reprezentace. 

12. května 2023 17:46 Čas čtení 3:17 Divoké derby Česka a Slovenska na mistrovství světa zvládli Češi. Hokejisti porazili rivala 3:2 Divoké derby Česka a Slovenska na mistrovství světa zvládli Češi. Hokejisti porazili rivala 3:2

Česko se postupně v lotyšské Rize utká s Kazachstánem, Lotyšskem, Slovinskem, Norskem, Švýcarskem a Kanadou. Základní zápasy budou probíhat až do 23. května a jen o dva dny později se bude hrát čtvrtfinále. Semifinále mistrovství je pak naplánováno na 27. května a hvězdné finále se uskuteční 28. května. Kdy se na led postaví česká hokejová reprezentace?

Česko na MS v hokeji 2023

Datum a časZápas
neděle 14. května, v 19:20 hodinČesko vs. Kazachstán
pondělí 15. května, v 19:20 hodinČesko vs. Lotyšsko
čtvrtek 18. května, v 15:20 hodinČesko vs. Slovinsko
sobota 20. května, v 11:20 hodinČesko vs. Norsko
neděle 21. května, v 19:20 hodinČesko vs. Švýcarsko
úterý 23. května, v 15:20 hodinČesko vs. Kanada
Domů
Sdílet
Diskuse