Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
16. května 2023 v 16:24
Čas čtení 0:45

Výpadek ČSOB: Nefungují některé bankomaty, platební brány i terminály

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Výpadek ČSOB: Nefungují některé bankomaty, platební brány i terminály
Zdroj: Unsplash/Eduardo Soares/na voľné použitie (ilustračná fotografia)

Pro výběr hotovosti ČSOB doporučuje využít bankomaty ostatních bank.

Československá obchodní banka (ČSOB) hlásí v úterý výpadky některých služeb. Podle banky jsou výpadkem dotčené bankomaty, platební brány a terminály. Pro výběr hotovosti ČSOB doporučuje využít bankomaty ostatních bank. Společnost o tom informovala na Twitteru.

Příčina byla interní, služby postupně nabíhají

„Aktuálně řešíme výpadek některých našich služeb. Aplikace ČSOB Smart je funkční, nefungují ale okamžité platby. Aktuálně neodcházejí SMS, tudíž připojení internetového bankovnictví je funkční v omezeném režimu,“uvedla banka v úterý odpoledne. Výpadek se dotknul bankomatů, platebních bran a terminálů. Nefungují ani služby call centra. „Pro výběr hotovosti je možné využít bankomaty ostatních bank. Na obnovení služeb intenzivně pracujeme,“ doplnila ČSOB a omluvila se za komplikace.

„Šlo o krátkodobý výpadek naší sítě bankomatů, platebních terminálů a částečně i internetového bankovnictví. Služby ale pro naše klienty už postupně nabíhají. Příčina byla interní a souvisela nejspíš s výpadkem datového centra. Všechno však ještě analyzujeme,“uvedl pro server iDNES.cz tiskový mluvčí ČSOB Patrik Madle.

Domů
Sdílet
Diskuse