Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kuni Nguyenová
17. června 2023 v 16:02
Čas čtení 0:50

Tragédie v Letohradě: Mladí si na vagóně pořizovali selfie, jeden člověk zemřel po zásahu proudem

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tragédie v Letohradě: Mladí si na vagóně pořizovali selfie, jeden člověk zemřel po zásahu proudem
Zdroj: Policie ČR

V Letohradě v Pardubickém kraji se v pátek večer stal nešťastný incident.

Jeden mladík zemřel po zásahu proudem poté, co se chtěl se skupinou mladých vyfotit na odstaveném vagóně. Další zasažený proudem skončil v nemocnici.

17. června 2023 v 14:22 Čas čtení 1:43 Útok mačetou: Muž, který útočil v nemocnici v Českých Budějovicích, je obviněn z těžkého ublížení na zdraví Útok mačetou: Muž, který útočil v nemocnici v Českých Budějovicích, je obviněn z těžkého ublížení na zdraví

„Obrovskou tragédií skončila zábava mladých lidí v Letohradě. Včera (v pátek) po desáté hodině večer, a někteří posilněni alkoholem, dostali nápad udělat si selfie na odstaveném vagóně. Výsledek je tragický: jeden zasažený proudem zemřel, jeden zasažený proudem skončil v nemocnici, jedna dívka se na místě zhroutila a ostatní skončili v slzách,“ informovala Dita Holečková, policejní mluvčí Pardubického kraje na webu a sociálních sítích.

Celou událost nyní kriminalisté prověřují. Rozhodli se, že vzhledem k věku zúčastněných nebudou poskytovat bližší informace.  

Elektrické vedení přitom dokáže způsobit smrtelná zranění, i když se k němu člověk jen přiblíží. Nemusí se ho ani dotknout. Správa železnic na to upozornila v pátek dopoledne na Twitteru„Elektrický oblouk kolem drátů vysokého napětí je silný jako úder blesku a dosáhne dál než natažená ruka. Nelezte na odstavené vagóny a sloupy,“ varovala Správa železnic s tím, že na železnici zemře svou nepozorností ročně zbytečně mnoho lidí.

Domů
Sdílet
Diskuse