Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Kristýna Dobiášová ČTK
26. června 2023 v 17:22
Čas čtení 0:20

V pražském rybníce utonul sedmnáctiletý chlapec

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
V pražském rybníce utonul sedmnáctiletý chlapec
Zdroj: Pixabay/MikeGoad/volně k užití

V pondělí ráno zemřel v pražském Hořejším rybníce 17letý chlapec. Přátelé zavolali na tísňovou linku, lékař konstatoval smrt.

Při koupání v Hořejším rybníce v pražském Hloubětíně se v pondělí dopoledne utopil sedmnáctiletý mladík. Informuje o tom ČTK. Okolnosti události policie vyšetřuje. Záchranáři byli k rybníku přivoláni chvíli po 11:00, lékař však u hocha konstatoval smrt. Uvedla to mluvčí záchranné služby Jana Poštová.

25. června 2023 v 18:29 Čas čtení 0:31 FOTO: Obrovská tragédie v Německu. Děti na táboře vozil bagr, jedno zemřelo a dalších deset je zraněno FOTO: Obrovská tragédie v Německu. Děti na táboře vozil bagr, jedno zemřelo a dalších deset je zraněno

Podle serveru Novinky se šla trojice chlapců koupat. Když se jeden z nich začal topit, ostatní mu nedokázali pomoct a zavolali na tísňovou linku. Hasiči, kteří na místo dorazili, ho vytáhli na břeh. „Okolnostmi případu se nadále zabýváme,“ uvedla policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Domů
Sdílet
Diskuse