Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
ČTK
5. července 2023 18:38
Čas čtení 0:37

Prezident Pavel navštívil KVIFF. Na který film zašel do kina?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Prezident Pavel navštívil KVIFF. Na který film zašel do kina?
Zdroj: KVIFF

Prezident Petr Pavel spolu se svou manželkou Evou ve středu dorazil na Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. Nejedná se ale o oficiální návštěvu a program hlavy státu zůstane soukromý.

Cílem návštěvy je poukázat na význam akce. „Nejedná se o oficiální návštěvu a mediální pozornost bychom rádi přenechali hercům, režisérům a dalším filmovým tvůrcům,“ uvedla Pavlova mluvčí Markéta Řeháková.

Prezident s manželkou navštívili mimo jiné projekci filmu Bod obnovy a jejich příchod do sálu provázel velký zájem médií. Účasti prezidentského páru na projekci v hotelu Thermal si návštěvníci festivalu všimli, až když na ni upozornili novináři. 

Na festival letos přijeli také další politici. Premiér Petr Fiala a ministr kultury Martin Baxa (oba ODS) se vedle návštěvy projekcí 2. července zúčastnili jednání představitelů platforem, producentů a ministerstva kultury.

Festival ve Varech běží až do soboty 8. července a v hlavním programu uvede celkem 31 filmů. 

Domů
Sdílet
Diskuse