Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Veronika Dlesková
26. srpna 2023 9:47
Čas čtení 0:37

Střelba v Praze: Policie zveřejnila záběry ze zatčení útočníka

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Střelba v Praze: Policie zveřejnila záběry ze zatčení útočníka
Zdroj: Městská policie hl. m. Prahy

Kriminalistům se podařilo vypátrat a zadržet muže, který v noci na pátek střílel z ostré zbraně v Masné ulici v Praze 1. K dopadení čtyřiatřicetiletého střelce policii pomohly poznatky veřejnosti.

K incidentu došlo v noci na pátek, když se před jedním klubem v Praze 1 zapojilo do bitky několik lidí včetně vyhazovačů z daného podniku. Jeden ze zúčastněných mužů následně vytáhl zbraň, ze které šestkrát vystřelil. Jeden výstřel zasáhl do nohy muže, jehož totožnost zůstala kriminalistům dlouhou dobu skryta, jelikož bezprostředně po události nevyhledal lékařskou pomoc. 

Policie zajistila kamerové záznamy, na nichž je celý incident dobře zachycen, a předala je médiím a veřejnosti. S jejich pomocí se podařilo ztotožnit celou skupinu výtržníků. Muže podezřelého ze střelby kriminalisté zadrželi a ten se následně k činu doznal. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu těžkého ublížení na zdraví, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. 

" width="700" height="393" allowfullscreen="allowfullscreen">

Domů
Sdílet
Diskuse