Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vojtěch Vanda
29. srpna 2023 19:22
Čas čtení 0:49

Padesátník z Brna měl nakreslit na dveře sousedky penis. Napjaté vztahy v paneláku řešila policie

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Padesátník z Brna měl nakreslit na dveře sousedky penis. Napjaté vztahy v paneláku řešila policie
Zdroj: Unsplash/Scott Sanker

Klukovina, museli si myslet obyvatelé jednoho z panelových domů na sídlišti ve Starém Lískovci v Brně, když viděli na vstupních dveřích bytu osmačtyřicetileté nájemnice vyobrazení mužského přirození. Na svědomí jej však má mít trochu starší „kluk“.

Začátek týdne se nesl v jedné ze sídlištních částí Brna ve znamení sousedských rozepří. Své o tom ví městská policie, která musela řešit jeden z bizarních přestupků. Jedna z nájemnic v panelovém domě je totiž zavolala kvůli malbě.

„Strážníky sem přivolala osmačtyřicetiletá nájemnice jednoho z panelových domů a hned po příjezdu jim řekla, že jí prý pravděpodobně soused bydlící v nižším patře pomaloval vstupní dveře bytu. Hlídka na nich uviděla černou fixou namalované pánské přirození a pod ním červeně nakreslený kříž,“ uvedla mluvčí strážníků Jana Pokorná.

Trestný čin to není 

Nájemnice ukázala na čtyřiapadesátiletého souseda, který podle ní čin vykonal. On sám nicméně razantně odmítl, že by měl něco takového na svědomí. Rozřešení situace mají přinést bezpečnostní kamery, které údajně měly „umělce“ zachytit. Státní policie se případem zabývat nebude, jelikož vyloučila, že by se jednalo o trestný čin.

Jestli čtyřiapadesátiletý muž opravdu oprášil fixy a nakreslil karikaturu penisu, ale policie zatím neví. „Strážníci podezření ze spáchání přestupku proti občanskému soužití oznámili úředníkům,“ dodala Pokorná.

27. dubna 2024 14:00 Čas čtení 7:22 Genetické inženýrství od banánu k člověku aneb jak Che Ťien-kchuej stvořil geneticky modifikované děti Genetické inženýrství od banánu k člověku aneb jak Che Ťien-kchuej stvořil geneticky modifikované děti

V Brně, ale i v dalších městech se čas od času přihodí nějaká bizarní situace, kterou musí policie řešit. Nedávno jsme tě například informovali o mladíkovi, který sice povečeřel v jedné z tamních restaurací, ale pak náhodou zjistil, že nemá peníze. Detaily případu najdeš tady.

Domů
Sdílet
Diskuse