Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
7. září 2023 v 11:59
Čas čtení 0:47

U Liberce zůstaly trčet desetitisíce balíků Zásilkovny. Co dělat, pokud je mezi nimi ten tvůj?

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
U Liberce zůstaly trčet desetitisíce balíků Zásilkovny. Co dělat, pokud je mezi nimi ten tvůj?
Zdroj: Zásilkovna

Zásilkovna se potýká s problémy při doručení několika tisíců balíků, které se zasekly v přepravním depu na Liberecku. Společnost z problémů viní provozovatele depa, ten zase poukazuje na systém Zásilkovny.

Depo v Bílém Kostele nad Nisou hlásí problémy již od 31. srpna, informoval web TN.cz. Podle mluvčího Zásilkovny Petra Chalupy se jedná o škodu způsobenou externím provozovatelem depa.

„Konkrétně to znamená, že k zásilkám nemáme v současné době přístup. Jde o zásilky, které měly být doručovány dne 31. 8., v celkovém počtu přepravených zásilek jde tedy o velmi malý počet,“ uvedl Chalupa pro TN.cz s tím, že s provozovatelem depa ukončila společnost na konci srpna spolupráci.

5. května 2023 v 16:15 Čas čtení 0:49 Zásilkovna aktivně hledá kupce. Firma je na prodej za miliardy korun Zásilkovna aktivně hledá kupce. Firma je na prodej za miliardy korun

Společnost provozující depo se údajně rozhodla část zásilek zablokovat poté, co mezi ní a Zásilkovnou nedošlo ke vzájemné dohodě. „Samozřejmě jsme se intenzivně snažili zablokované zásilky převzít a doručit adresátům. Provozovateli depa jsme nabídli několik variant převzetí zásilek, bohužel žádnou z nich nepřijal,“ doplnil pro TN.cz Chalupa.

Co dělat, pokud se problém týká mého balíku?

Od úterý Zásilkovna svým klientům posílá e-maily, ve kterých uvádí postup v případě, že jejich balíček uvázl v libereckém depu. U zásilek bez dobírky firma proplatí zákazníkům hodnotu zboží i dopravu. Pokud se jedná o balíček z e-shopů s dobírkou, zavázala se společnost proplatit hodnotu zboží bez fakturace dopravy. 

Podrobné informace zveřejnila Zásilkovna na svém webu, kde si můžeš zároveň zkontrolovat, jestli se aktuální situace týká i tvého balíku. 

Domů
Sdílet
Diskuse