Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Lukáš Čelka
11. září 2023 v 7:00
Čas čtení 1:02

VIDEO: Vrah v USA předvedl kaskadérský kousek, aby unikl z vězení. Už více než týden uniká spravedlnosti

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
VIDEO: Vrah v USA předvedl kaskadérský kousek, aby unikl z vězení. Už více než týden uniká spravedlnosti
Zdroj: Unsplash/Emiliano Bar/volně k užití

Muž se do vězení dostal poté, co pobodal svou bývalou partnerku. Na konci srpna z něj však utekl.

Danelo Cavalcante, vrah odsouzený k doživotí, utekl z pensylvánské věznice na konci srpna. Vyšplhal po vězeňských zdech jako Spider-Man a stále uniká zákonu. Naposledy byl spatřen v neděli ráno (10. 9.) s novou vizáží, píše stanice NBC.

Muže poslal soud za mříže kvůli tomu, že pobodal svou bývalou partnerku. Před trestem však momentálně uniká. Vrahovi se podařilo utéct z věznice Chester County nacházející se ve městě Pocopson Township.

Během útěku předvedl kousek, za který by se nestyděl ani profesionální kaskadér. Bezpečnostní kamera vězeňského dvora ho zachytila, jak vyšplhal až na střechu věznice mezi dvěma zdmi. Dozorce, který měl v té době službu a nedokázal vězně zastavit, dostal výpověď.

Jak píše stanice CNN, Cavalcante byl od svého zmizení zpozorován již několikrát. Minulý týden byl viděn v okolí Longwood Gardens. Na tomto území jej ve středu zachytila i bezpečnostní kamera, kterou měl nainstalovanou jeden z obyvatel oblasti na svém pozemku. Policie se však o tomto záznamu dozvěděla až ve čtvrtek večer.

16. července 2024 v 13:00 Čas čtení 5:40 „Děda“ Eminem není pro mladý. The Death of Slim Shady skrývá jeho strach z generačního posunu „Děda“ Eminem není pro mladý. The Death of Slim Shady skrývá jeho strach z generačního posunu

Naposledy byl vězeň viděn na útěku v neděli ráno – nedaleko města Phoenixville, jak řídí kradenou dodávku. Danelo Cavalcante se dokonce pokusil změnit svoji vizáž tím, že se oholil. Přesto ho však místní policejní složky prokoukly.

Teď, když už vědí, kde se vězeň na útěku přibližně nachází a jak vypadá, žádají o pomoc s jeho dopadením veřejnost. Za všechny tipy, které 34letého vraha pomohou dostat do vězeňské cely, nabízejí odměnu až 20 tisíc dolarů (přibližně 450 tisíc korun).

Domů
Sdílet
Diskuse