Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jakub Paulík
28. září 2023 v 9:19
Čas čtení 0:45

Muž v Bratislavě střílel na lidi z okna bytu. Z místa je hlášeno několik zraněných, policie ho zastřelila

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Muž v Bratislavě střílel na lidi z okna bytu. Z místa je hlášeno několik zraněných, policie ho zastřelila
Zdroj: TASR/Alena Klepochová

Drama se odehrálo kolem jedné hodiny v noci v bratislavské čtvrti Dúbravka.

Obyvatelé bratislavské čtvrti Dúbravka zažili v noci na dnešek výbuch i střelbu. Podle informací portálu Noviny.sk začal neznámý muž kolem jedné hodiny v noci střílet z okna na obyvatele sídliště.

„Policisté Krajského ředitelství policie v Bratislavě prověřovali okolnosti střeleckého incidentu, který se odehrál dnes krátce před jednou hodinou ranní na Fedákově ulici v městské části Dúbravka,“ potvrdili zprávu policisté.

Podle svědků padlo více než deset výstřelů. Útočník postřelil tři civilisty, kteří byli sousedy odvedeni do panelového domu a ošetřeni.

Střelec později vyšel také před dům. Poté se vrátil do bytu a z místa činu byl slyšet výbuch, při kterém se vysklila okna. Když opět vyšel z bytu, byl v mezipatře konfrontován policisty. Když na ně zaútočil nožem, na místě ho zastřelili. Jednoho z nich se mu však podařilo zranit. Policisté v současné době prohledávají sídliště a hledají nábojnice.

Dva z postřelených civilistů zůstali hospitalizováni, jeden byl ráno z nemocnice propuštěn domů. „Jeden pacient se střelným poraněním ruky utrpěl středně těžké zranění, byl ošetřen a propuštěn do domácího léčení, jeho stav nevyžadoval hospitalizaci. Další dva pacienti utrpěli těžší zranění, oba museli podstoupit operaci,“ uvedla mluvčí Univerzitní nemocnice Bratislava Eva Kliská.

Domů
Sdílet
Diskuse