Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
1. října 2023 16:28
Čas čtení 0:31

Vila Karla Gotta se otevře veřejnosti. Lidé si budou moci zpěvákovo sídlo prohlédnout v autentické podobě

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Vila Karla Gotta se otevře veřejnosti. Lidé si budou moci zpěvákovo sídlo prohlédnout v autentické podobě
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Vdova po slavném zpěvákovi Ivana Gottová oznámila na Facebooku záměr otevřít unikátní muzeum. Učinila tak v den čtvrtého výročí Gottova úmrtí.

„Nejspíš i vy dnes na mého manžela vzpomínáte víc než jindy… A já cítím, že právě dnes je ten správný den, abych se s vámi podělila o důležitou novinku, kterou chystáme na druhou polovinu příštího roku,“ uvedla Gottová. 

14. července 2023 9:30 Čas čtení 0:15 KVÍZ: Jak dobře znáš Karla Gotta? KVÍZ: Jak dobře znáš Karla Gotta?

„Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou,“ dodala.

VILLA GOTT má být podle Gottové místem pro ty, kteří slavného zpěváka milovali a nezapomněli na něj. O dalších detailech bude Gottová postupně informovat.

Slavná vila stojící na kopci nad pražským Smíchovem se má veřejnosti otevřít v druhé polovině příštího roku u příležitosti zpěvákových nedožitých 85. narozenin. Budovu si budou moci návštěvníci prohlédnout v autentické podobě, v jaké ji Karel Gott obýval mezi lety 1974 až 2019.

Anketa:
Půjdeš se podívat do vily Karta Gotta?
Jasně!
Ne.
Možná.
Jasně!
46 %
Ne.
28 %
Možná.
26 %
Domů
Sdílet
Diskuse