Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Eduard Starkbauer
22. října 2023 11:17
Čas čtení 0:50

VIDEO: Izraelský politik slíbil pomstu Rusku. „Zaplatíte za podporu teroristů,“ křičel v přímém přenosu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Moderátor byl ostrými slovy politika zaskočen a snažil se ho neúspěšně krotit.

Šéf izraelské vládní strany Likud Amir Weitmann zaskočil moderátora ruské státní televize RT News nečekaně otevřenou kritikou Kremlu. V živém celosvětovém vysílání anglicky křičel, že když Izrael vyhraje válku s Hamásem, postará se, že Rusko za podporu teroristů zaplatí. Jako první na to upozornil server TVnoviny.

Podle Focus.de v rozhořčeném tónu vzkázal: „Poslouchejte mě velmi pozorně. My to s těmito nacisty skončíme. My tuto válku vyhrajeme. Zabere to nějaký čas, ale vyhrajeme.“

Zaskočenému moderátorovi řekl, že Izrael se postará o to, aby Ukrajina vojensky přemohla Rusko. Vzápětí si Izrael podá i Rusko. „Zajistíme, abyste za to zaplatili i vy. Za to, co Rusko udělalo. My nezapomínáme. Nezapomeneme na vás a na všechny ostatní nepřátele Izraele, kteří dělají, co mohou, aby podpořili genocidu Židů v Izraeli. Dobře si pamatujte, co vám tady říkám,“ upozornil.

29. dubna 2024 17:30 Čas čtení 4:44 V Minecraftu najdeš knihovnu plnou článků zakázaných novinářů. Tyto texty jsou v jejich zemích tabu, hra nikoliv V Minecraftu najdeš knihovnu plnou článků zakázaných novinářů. Tyto texty jsou v jejich zemích tabu, hra nikoliv

Moderátor byl ostrými slovy politika zaskočen a snažil se ho krotit. Weitmann se však nenechal odradit. „Naši lidé byli zmasakrováni. Mé lidi povraždily vaše ‚loutky‘ a vy za to zaplatíte. Je to jasné?“ reagoval podrážděně.

Domů
Sdílet
Diskuse