Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vincenc Novák
1. listopadu 2023 v 9:54
Čas čtení 0:31

VIDEO: „Při jízdě mi spadla brada.“ Tajemné nápisy v tunelu pražského metra budí otázky

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
VIDEO: „Při jízdě mi spadla brada.“ Tajemné nápisy v tunelu pražského metra budí otázky
Zdroj: Martin Junius/CC0/volně k užití (ilustrační foto)

Sociální sítě v posledních dnech zaplavily příspěvky věnující se podivným světelným efektům v tunelu linky metra A. Dopravní podnik k novince zatím mlčí, podle spekulací se může jednat o reklamu.

Na jednom z videí, která se objevila na sociální síti X, je patrný holografický nápis za oknem vlaku informující o názvu následující stanice. „Při jízdě metrem mi spadla brada. (...) Budoucnost je tady!“ napsal uživatel s přezdívkou Pozdní Adam.

Podle spekulací se jedná o testování nového reklamního systému. Technologická novinka patrně přinese možnost promítat reklamy přímo na stěnu tunelu. Zatímco v Česku se tento systém ještě nikde neobjevil, v zahraničí se jedná o běžnou záležitost, informoval server iDnes.cz.

Daniel Šabík z pražského dopravního podniku pro iDnes.cz potvrdil, že se opravdu jedná o testování. Podrobnosti k novince však nesdělil. Uvedl však, že nový systém bude již brzy představen v tiskové zprávě.

Domů
Sdílet
Diskuse