Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
TASR
5. listopadu 2023 v 15:09
Čas čtení 1:05

Drama na letišti po 18 hodinách skončilo. Ozbrojený muž se vzdal policii, dítě je v pořádku (Aktualizováno)

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Drama na letišti po 18 hodinách skončilo. Ozbrojený muž se vzdal policii, dítě je v pořádku (Aktualizováno)
Zdroj: Unsplash/Jonas Augustin/volně k užití

Letiště zrušilo stovky letů. Ozbrojený muž měl u sebe malou dceru.

Provoz letiště v německém městě Hamburk byl pozastaven na neurčito a stovky letů naplánovaných na neděli byly zrušeny. Důvodem byl ozbrojený muž, který do areálu letiště vnikl v sobotu večer. BBC informuje, že po 18 hodinách se muž nakonec policii vzdal.

„Dítě se zdá být v pořádku,“ uvedla tamní policie na síti X (dříve Twitter) s tím, že muž byl následně zatčen.

Muž v sobotu večer vnikl vozidlem na pozemek letiště a dvakrát vystřelil do vzduchu. Jeho manželka předtím kontaktovala zemskou policii v souvislosti s možným únosem dítěte.


Tento pětatřicetiletý muž měl podle policie ve vozidle svou čtyřletou dceru, kterou údajně násilím odebral od matky. Psycholog s ním vyjednával několik hodin, píše AP. Letiště bylo evakuováno a lety pozastaveny. Německá policie v neděli lidem doporučila, aby se letišti vyhnuli.

23. července 2024 v 13:00 Čas čtení 4:42 „Hledám mladého muže, který by chtěl být sněden.“ Německý kanibal si našel oběť na internetu, přihlásila se dobrovolně „Hledám mladého muže, který by chtěl být sněden.“ Německý kanibal si našel oběť na internetu, přihlásila se dobrovolně

Policie podle svých vyjádření na sociální síti X vycházela z předpokladu, že muž měl u sebe střelné zbraně a možná i výbušná zařízení. „Naší hlavní prioritou je ochránit dítě. Podle našich informací je (dítě) v dobrém stavu,“ uvedla policie.


Na neděli bylo na letišti naplánováno celkem 286 letů (139 odletů a 147 příletů), které zahrnovaly přibližně 34 500 pasažérů. Pasažéry, kteří nemohli odletět v noci na neděli, umístili do hotelů v okolí. Lety směřující na letiště byly zrušeny nebo přesměrovány na jiná letiště v Německu.

Domů
Sdílet
Diskuse