Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Vincenc Novák
8. listopadu 2023 16:57
Čas čtení 0:53

„Chlast, zvratky a bordel.“ Sousedé si stěžují na chování bývalého fotbalisty Fenina

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
„Chlast, zvratky a bordel.“ Sousedé si stěžují na chování bývalého fotbalisty Fenina
Zdroj: Thorsten Wagner/Bongarts/Getty Images

O bývalém útočníkovi Frankfurtu, Slavie či Teplic Martinu Feninovi je známo, že mu alkohol a bujaré večírky nejsou úplně cizí. I když se několik posledních let zdálo, že se jeho stav zlepšil, nové informace mluví o opaku.

Deník Blesk Fenina zachytil, jak před svým domem vystupuje z auta s litry alkoholu v ruce. Ještě větší překvapení na ně ale čekalo na chodbě činžovního domu, kde bývalý fotbalista bydlí. Na místní nástěnce byl připnutý vzkaz, ve kterém sousedé Fenina varují, že pokud bude opět rušit noční klid, zavolají na něj policisty. „Fenine, když už bleješ v garáži, tak si to po sobě taky ukliď!“ stojí v dopise. 

„Fenin je často opilý, párkrát ležel i před domem. Občas přespává ve svém černém mercedesu ve společných garážích,“ popsali Blesku soužití s bývalou fotbalovou hvězdou sousedé, podle nichž se u Feninova auta objevují zvratky i fekálie.

Fenin už za sebou údajně kromě garáže nechal také znečištěný výtah a další společné prostory. „Leží tam třeba střepy z rozmlácených flašek. A také se v domě potulují divní lidé, které tam pouští,“ říkají sousedé, podle nichž se z Feninova bytu ozývají tupé rány, které jsou způsobeny buď kopáním, nebo opileckými pády na zem. „Snad to neskončí nějakou tragédií,“ doplňují. 

Redakce Blesku se pokoušela bývalého fotbalistu konfrontovat, na opakované telefonáty však nereagoval.

8. září 2023 6:00 Čas čtení 5:37 Hraje fotbal za Spartu a stará se o malého syna. Čas pro sebe trávím na hřišti, říká Petra Vyštejnová Hraje fotbal za Spartu a stará se o malého syna. Čas pro sebe trávím na hřišti, říká Petra Vyštejnová

Šestatřicetiletý Fenin ukončil fotbalovou kariéru v roce 2018 ve Varnsdorfu. V české nejvyšší soutěži nastoupil poprvé v sezóně 2003/2004. Za národní reprezentaci odehrál 16 zápasů a vstřelil tři góly. Mimo Česko působil na klubové úrovni v Německu a Francii.

Domů
Sdílet
Diskuse