Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
13. listopadu 2023 v 9:44
Čas čtení 0:29

České hory zasypal sníh. Tento týden bude teplo, o víkendu si ale připrav péřovku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
České hory zasypal sníh. Tento týden bude teplo, o víkendu si ale připrav péřovku
Zdroj: TASR/Karin Ošvárthová

Český hydrometeorologický ústav přinesl předpověď počasí na tento týden. Sníh na horách roztaje, koncem týdne se zase ochladí.

Martin na bílém koni letos opravdu dorazil na čas a na hřebeny Šumavy přes víkend přivezl až 20 centimetrů sněhu. Na dalších horách od nadmořské výšky 800 metrů nad mořem nasněžilo od jednoho do deseti centimetrů. Podle meteorologů má sníh se začátkem nového týdne ale opět roztát.

Tento týden bude převážně zataženo až oblačno. Nejteplejším dnem bude úterý, kdy by mohlo být polojasno s ojedinělými přeháňkami. Teploty vystoupají na max. 13 stupňů.

Ve středu se ochladí. Na horách bude stále sněžit, v nižších polohách se místy objeví přeháňky. Denní teploty se budou pohybovat od osmi do 12 stupňů a do konce týdne budou klesat. V sobotu bude přes den čtyři až devět stupňů.

Začátkem příštího týdne teploty opět stoupnou na devět až 13 stupňů.   

Domů
Sdílet
Diskuse