Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
16. listopadu 2023 v 19:14
Čas čtení 0:34

Nebojíš se ukázat lásku na kameru? Amnesty International hledá lidi do spotu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Nebojíš se ukázat lásku na kameru? Amnesty International hledá lidi do spotu
Zdroj: unsplash.com/volně k užití

Pokud byste se s partnerem nebo partnerkou chtěli zúčastnit natáčení, ozvi se některé ze společností.

Nezisková organizace Amnesty International a Leo Burnett Prague hledají do spotu skutečné páry. Společnosti na instagramu zveřejnily výzvu s tím, že hledají nikoliv herce a herečky, ale opravdové straight, gay a lesbické páry na natáčení líbání a milostných chvilek.

Výzva se týká všech lidí od 18 do 60 let, kteří se nebojí ukázat svou lásku před kamerou. „Veškeré scény budou vkusně jemné. Netočíme žádné vulgární scény ani intimní partie,“ ubezpečují společnosti v postu. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leo Burnett Prague (@leoburnettprague)

Natáčení proběhne 29. listopadu 2023. Pokud by ses společně se svým protějškem chtěl*a natáčení zúčastnit, pošli fotky a krátké video vás obou na [email protected].

Amnesty International je apolitické a nezávislé hnutí, které monitoruje dodržování lidských práv po celém světě a vede kampaně proti jejich porušování. V současné době má přibližně deset milionů členů, sympatizantů a dobrovolníků ve více než 150 zemích a regionech.

Domů
Sdílet
Diskuse