Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
16. listopadu 2023 v 17:10
Čas čtení 0:34

Tlaková níže Frederico ovlivní počasí v Česku, přinese srážky i sníh

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Tlaková níže Frederico ovlivní počasí v Česku, přinese srážky i sníh
Zdroj: TASR/AP

Pátek očekávej chladný. Ovlivní ho tlaková níže Frederico.

Napříč západní Evropou se žene tlaková níže Frederico. Počasí bude ovlivňovat i na západě Čech. Na sociální síti X o tom informuje Český hydrometeorologický ústav.

Krátký zimní kiss and ride

Frederico během noci a pátečního dne přinese srážky, na horách a postupně i ve středních polohách i sněžení. Postupně na naše území také pronikne přechodně chladný arktický vzduch.

„Na horách očekáváme v sobotu celodenní mráz, v neděli pak ale opět srážky, a hlavně výrazné oteplení. Bude to tedy jen takový krátký zimní kiss and ride,“ komentuje tlakovou níži Český hydrometeorologický ústav na twitteru.

13. listopadu 2023 v 9:44 Čas čtení 0:29 České hory zasypal sníh. Tento týden bude teplo, o víkendu si ale připrav péřovku České hory zasypal sníh. Tento týden bude teplo, o víkendu si ale připrav péřovku
Domů
Sdílet
Diskuse