Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
18. prosince 2023 9:50
Čas čtení 0:30

Předpověď počasí na Štědrý den: Konečně víme, jak bude

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Předpověď počasí na Štědrý den: Konečně víme, jak bude
Zdroj: pxfuel/CC0/volně k užití

Český hydrometeorologický ústav zveřejnil předpověď počasí na vánoční týden. Štědrého dne na sněhu se opět nedočkáme.

V pondělí bude jasno až polojasno, ojediněle se na severovýchodě a jihu Čech a na Moravě objeví mlhy, zpočátku mrznoucí. Nejvyšší denní teploty vystoupají na sedm až 11 stupňů. Vyplývá to z týdenní předpovědi Českého hydrometeorologického ústavu.

Úterý zůstane polojasné, od severu začne přibývat oblačnost, později déšť, na horách i mrznoucí. Nejvyšší teploty se budou pohybovat od pěti do deseti stupňů.

Od středy do konce týdne zůstane počasí zatažené s občasným deštěm. Ve středu i čtvrtek se v polohách nad 1000 metrů objeví i srážky sněhové. Teploty se budou pohybovat od tří do sedmi stupňů.

V pátek se ochladí, teploty klesnou na dva až šest stupňů, o víkendu potom na jeden až šest stupňů. Sněhové srážky se objeví jen ve vyšších polohách, v nižších bude místy deštivo.

Domů
Sdílet
Diskuse