Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
1. ledna 2024 9:10
Čas čtení 2:06

Novoroční přání ze světa politiky: Hřib si zahrál na Mrazíka, Nacher si udělal legraci sám ze sebe

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Novoroční přání ze světa politiky: Hřib si zahrál na Mrazíka, Nacher si udělal legraci sám ze sebe
Zdroj: Úřad vlády ČR/se souhlasem Markéty Pekarové Adamové/Pirátská strana

Jak své PF pojali lidé ze světa české politiky?

S novoročním přáním přišla také řada politiků a političek. Zatímco prezident Petr Pavel přednese novoroční projev v televizi, další přidávají svá PF na sociální sítě. Někteří jej pojali tradičněji, jiní přišli s originálním přáním. Výběr ti Refresher přináší tady:

Petr Fiala (ODS)

Premiér Fiala zopakoval svá slova z vánočního projevu o tom, že do nového roku můžeme a musíme hledět s optimismem. „Do nového roku Vám přeji hodně štěstí, zdraví, radosti, spokojenosti a také abychom žili v bezpečnějším světě,“ doplnil.

Markéta Pekarová Adamová (TOP 09)

Předsedkyně Poslanecké sněmovny všem přeje, aby byl rok 2024 rokem naplněných příležitostí. „Můžeme být na sebe hrdí. Jsme respektovaným a stabilním partnerem v zahraničí, v mnoha oborech lidské činnosti patříme k naprosté světové špičce a opakovaně jsme v těžkých chvílích ukázali obrovskou solidaritu a sounáležitost. Je mnoho důvodů, proč hledět do budoucnosti optimisticky a naplno využít potenciál, který máme,“ napsala.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse