Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Vincenc Novák
6. ledna 2024 11:47
Čas čtení 0:40

AKTUALIZOVÁNO: Policie zadržela muže podezřelého z pokusu o vraždu

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené

Policisté vypátrali devětatřicetiletého muže z Hranic na Chebsku, který se měl v pátek večer pokusit zavraždit svoji známou.

K napadení došlo v pátek kolem 20. hodiny před jedním z domů v Hranicích. Muž měl ženě způsobit vážná bodnořezná zranění na různých částech těla, kvůli kterým musela být letecky transportována do plzeňské nemocnice. Muž z místa činu okamžitě utekl.

Na síti X policie později uvedla, že dotyčného se jim již podařilo najít a zadržet. Je obviněn z pokusu o vraždu.

Hledaným je devětatřicetiletý Denys Demeter. Podezřelý je vysoký cca 180 až 183 centimetrů, zdánlivé stáří je 38 až 45 let. Policie varuje, aby se hledaného muže lidé nesnažili zadržet, může být ozbrojený a nebezpečný.

Policisté prosí veřejnost o jakékoli informace, které by mohly vést k jeho dopadení. Každý, kdo ho viděl nebo s ním byl v kontaktu, má okamžitě kontaktovat linku 158. 

Domů
Sdílet
Diskuse