Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Anna Peclová
25. ledna 2024 12:16
Čas čtení 0:21

Známá drogerie v Praze otevírá svoji nejmodernější prodejnu. Nabízí slevu 20 procent na celý nákup

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Známá drogerie v Praze otevírá svoji nejmodernější prodejnu. Nabízí slevu 20 procent na celý nákup
Zdroj: se svolením společnosti ROSSMANN

Ve čtvrtek 25. ledna se na Václavském náměstí otevírá nejmodernější prodejna drogerie ROSSMANN. Kromě drogerie a kosmetiky nabízí dětský koutek i relax zónu.

Na jedné prodejně se sejde téměř 16 tisíc výrobků. Prodejní plocha rozdělená do tří pater nabízí drogistické zboží, sezónní produkty i oblíbené privátní značky, jako je ISANA, Ideenwelt, Babydream, enerBio či Alterra.

Skrývá také nejširší nabídku produktů dekorativní kosmetiky v České republice, dále dětský koutek, relaxační zónu a tři samoobslužné pokladny. V prvních dnech otevření navíc zákazníky čeká speciální akce 20 procent slevy na celý nákup.

Prodejní síť, která letos slaví 30 let na českém trhu, má po republice již 177 poboček. Nabízí také možnost online nákupu prostřednictvím aplikace ROSSMANN CLUB.

Nová prodejna na Václavském náměstí.Nová prodejna na Václavském náměstí.Nová prodejna na Václavském náměstí.Nová prodejna na Václavském náměstí.
Zobrazit galerii
(5)
Domů
Sdílet
Diskuse