Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
25. ledna 2024 14:46
Čas čtení 0:48

Ředitelka kanceláře prezidenta Vohralíková končí. Důvody neposkytla

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Ředitelka kanceláře prezidenta Vohralíková končí. Důvody neposkytla
Zdroj: Wikimedia (Creative Commons)

Jana Vohralíková skončí k 15. únoru. Nahradí ji Milan Vašina, který je v současnosti výkonným ředitelem Aspen Institutu.

„Práce kancléřky byla tou nejlepší zkušeností, kterou jsem dostala. Byla to doba neskutečně zajímavá, obohacující a pestrá, ale zároveň velmi náročná. Pracovní tlak a společenské povinnosti spojené s funkcí jsou vysilující, a proto se v blízké budoucnosti chci věnovat jiné práci a projektům,“ řekla Vohralíková.

25. ledna 2024 8:14 Čas čtení 1:06 Patříme vůbec ještě na Západ? Bartoš se opřel do Senátu za neschválení Istanbulské úmluvy Patříme vůbec ještě na Západ? Bartoš se opřel do Senátu za neschválení Istanbulské úmluvy

Prezident Petr Pavel práci Vohralíkové ocenil: „Jana Vohralíková odvedla skvělou práci v nesmírně těžké době začátku prezidentského mandátu a budování kanceláře. Dokázala přivést do vedoucích pozic profesionály, nastavit organizaci a fungování celého týmu. Patří jí za to mé velké poděkování. Byl bych potěšen, kdybych mohl i nadále využívat její zkušenosti nebo doporučení a zůstal s ní v kontaktu. Dveře na Hrad bude mít otevřené,“ sdělil.

Nahradí ji Milan Vašina, který od roku 2007 řídil slovenský T-Mobile a od roku 2011 byl generálním ředitelem T-Mobilu ČR. V současnosti je výkonným ředitelem Aspen Institutu.

„Je to pro mě další životní výzva, které hodlám věnovat veškerý čas a energii. Chci navázat na všechno dobré, co kancléřka udělala, a proto jsme se dohodli na programu předávání ode dnešního dne tak, aby vše proběhlo hladce a správně,“ doplnil Vašina.

Domů
Sdílet
Diskuse