Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher News Česko
Otevřít v aplikaci RNews
Stáhnout
X
Anna Peclová
25. února 2024 9:33
Čas čtení 0:17

Trojnásobná vražda na Berounsku: Útočník zabil ženu a dvě děti

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Trojnásobná vražda na Berounsku: Útočník zabil ženu a dvě děti
Zdroj: Policie ČR

V jedné z bytovek v Hořovicích na Berounsku našli policisté v sobotu tři mrtvá těla. Jedná se o ženu a dvě malé děti. Na místě zasahovali také hasiči a záchranka. Případ vyšetřují jako trojnásobnou vraždu.

Do hořovické ulice Na Radosti dorazily záchranné složky v sobotu odpoledne. Hasiči se do bytu v nejvyšším patře dostali oknem. O případu informoval server Novinky.

25. února 2024 7:10 Čas čtení 0:56 Útočník ve vídeňském nevěstinci ubodal tři ženy. Krvavá stopa vedla ven z podniku Útočník ve vídeňském nevěstinci ubodal tři ženy. Krvavá stopa vedla ven z podniku

„Dle ohledání těl měla žena s dětmi zemřít násilnou smrtí. Podezřelým tohoto hrůzného činu by měl být partner zemřelé, po kterém jsme intenzivně pátrali,“ uvedla policie.

„Nakonec byl muž nalezen ve spolupráci s kolegy z Jihomoravského kraje bez známek života v ubytovacím zařízení na Břeclavsku,“ uvedla mluvčí.

Domů
Sdílet
Diskuse